dimarts, 20 d’octubre de 2009

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa crida a participar a la manifestació per la llibertat d'Amadeu Casellas.(DISSABTE 24 OCTUBRE-18H-BCN).

Convoquem a les 16:30h als FFCC de Terrassa.
Solidaritat Antirepressiva de Terrassa
www.kaosenlared.net/noticia/convocatoria-terrassa-per-anar-mani-per-exigir-llibertat-damadeu-casel

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa crida persones i col·lectius a participar a la manifestació per exigir la llibertat immediata del pres polític anarquista Amadeu Casellas. Aquesta manifestació tindrà lloc aquest proper dissabte dia 24 d'octubre a Barcelona, a la Rambla del Raval, a les 18h.

Per tal de fer un bloc solidari des de Terrassa hem quedat a les 16:30h. a la rambla d'Ègara, a l'estació dels FFCC. NO HI FALTEU!!!

http://www.kaosenlared.net/noticia/convocatoria-terrassa-per-anar-mani-per-exigir-llibertat-damadeu-caselEn El Rizoma Malinowski
de Radio Contrabanda, el Lunes, 19 de Octubre
Llibertat Amadeu Casellas

Escuchar en VentanaLlibertat Amadeu Casellas ( Vilanova i la Geltrú )

Apareixen pintades de suport al pres anarquista osonenc, que ja porta quasi 100 dies de vaga de fam per reclamar el tercer grau penitenciari, on porta mes de 23 anys empresonat.
Recordem que el proper divendres 23 d'octub re a les 20:00 hores, s'ha convocat concentració de suport a l'Amadeu Casellas, a la plaça de la vila de Vilanova i l a Geltrú.