dissabte, 10 d’octubre de 2009

Acció a València per donar difusió al cas d´Amadeu.


El darrer 8 d’octubre el Bloc Jove organitzava un concert a Godella amb les actuacions de MC Fabre, Rapsodes, Pirats Sound Sistema i Orxata Sound System. Davant la necessitat urgent de donar difusió al cas del nostre company a presó Amadeu Casellas, un grup de joves de València decidiren pujar al escenari i llegir un comunicat durant l’actuació del grup d’electrònica Orxata Sound System.

Aquesta acció en tot moment contava amb el recolzament del col•lectiu musical que prèviament donà permís i mostrà il•lusió davant d’aquesta iniciativa. L’acció, que consistia en sortir a l’escenari pancarta en mà i llegir un comunicat de suport, rebré forts aplaudiments dels allí presents.

Tot i això les jo
ventuts del partit polític "Bloc, nacionalista valencià" no es van prendre tant bé la iniciativa i demanaren explicacions del perquè no s’havia contactat amb ells per a que donaren permís. La gent participant recriminà que no el necessitaven perquè qui realment tenia el poder d’impedir-ho era el grup ja que era la seua actuació, i no ho feren perquè eren conscients de la gravetat del assumpte.

Aquesta acció és una de les més que es fan dia a dia i es faran mentre que Amadeu no aconseguisca la seua anhelada i merescuda llibertat. Perquè la lluita d’Amadeu és la lluita de tots, la lluita dels i les oprimides que dia rere dia són torturats i humiliats a les presons...

Perquè no hi ha lloc a l´ indiferència:

AMADEU CASELLAS. LLIBERTAT O MORT!