divendres, 16 d’octubre del 2009

Estat físic de l'Amadeu Casellas a dia 15 d’octubre de 2009.

Va abandonar la vaga de set el dimarts pasat. Ja porta 94 dies en vaga de fam.

Amadeu té la tensió a 8/6 quan está amb sèrum, quan li treuen está a 6/4 i per aquest motiu li han de tornar a posar sèrum.

Li han de fer unes proves ja que perd sensibilitat a les cames. Que les proves ja estan demanades. El punxaven amb unes agulles i no sentia res. El neuròleg li ha dit que això son seqüeles irreversibles. Tot això li ve perque li està fallant el sistema nervios. El problema a la vista persisteix i les neteges als ulls li han de seguir fent cada 7 o 8 hores.

En quant a les vies que li posen pel sèrum diu que li fan molt mal, doncs com que no té musculatura si es mou l’agulla se li clava a les parets de la vena, per aquest motiu li intenten deixar la via posada durant 5 dies per a que no li faci tant mal quan l’han de tornar a punxar per buscar la vena.

Va estar tota la setmana pasada amb sèrum les 24 hores del dia, ara li han tret però el més segur és que li tornin a posar al vespre.

Fa dos dies que beu aigua, des de dimarts a la tarda, li han recomenat que begui aigua pel tema de les venes que les té “taponades”.

Com que el seu estat de salut està tant delicat, explica que només té 10 metres des de la seva habitació a la finestra del passadís i té veritables dificultats per arribar caminan.

Cada dia li porten tres batuts per a que es prengui i li han dit que se’ls ha de prendre per evitar que la falta de sensibilitat que té a les cames vagi a més. Ell només es pren un doncs és un batut hipercalòric i hiperproteinic per a la gent que està desnutrida i això seria com menjar, per aquest motiu només en pren un.


[Levante emv.com El Mercantil Valenciano]
Anarquistas reivindican la libertad de Casellas con la quema de cajeros

El grupo ha llenado la ciudad con pintadas y mensajes reclamando la liberación del atracador.

Pintadas aparecidas en el túnel de la V-21 hace semanas, a favor de la libertad de Casellas. fernando bustamante

LEVANTE-EMV VALENCIA
La Brigada de Información de la policía nacional de Valencia investiga si detrás de la quema de cuatro cajeros automáticos en dos sucursales bancarias de Valencia, la madrugada del miércoles, se encuentra un grupo anarquista afincado en la ciudad, después de que en las proximidades de una de las sucursales incendiadas fueran encontrados panfletos en favor de la liberación de Amadeu Casellas, conocido anarquista.
Amadeu Casellas, de 49 años, se encuentra preso desde hace 23 años por atracar bancos durante la década de los 70 para financiar las luchas obreras y sociales. Simpatizantes anarquistas han protagonizado desde su ingreso en prisión movilizaciones y actos por su liberación. Se sospecha que la última de ellas fue el incendio de cuatro cajeros en Valencia.
De hecho, este grupo ha llenado de pintadas y carteles la ciudad pidiendo la libertad del anarquista. Entre ellas se encuentra una pintada aparecida en el túnel de la V-21 de entrada a Valencia, poco después de su inauguración.
En el año 2008, Casellas solicitó que se le aplicara el tercer grado penitenciario. Sin embargo, ante la negativa de Instituciones Penitenciarias, inició una huelga de hambre. Un año después, su situación sigue paralizada y los movimientos anarquistas se acrecientan.