dimecres, 24 de juny del 2009

Barcelona dissabte 27 Juny a les 12h. Manifestació antirepresiva al forat de la Vergonya

Un cop mes ens veiem obligades a sortir al carrer amb la necessitat de pressionar als que governen i denunciar el seus intents de fer callar les veus dissidents d'aquest sistema, així com donar suport a tants i tants col·lectius que continuen lluitant per un canvi real a les seves vides (veïns i veïnes que son exclosos pels macroprojectes urbanístics agressius, treballadors en lluita per millores al seus llocs de treball, estudiants contra la privatització de l'ensenyament,...)

Dia a dia ens trobem amb diferents intents de fer desaparèixer aquestes lluites, son les múltiples cares que conformen una única estratègia repressiva. Alguns dels mecanismes que més sovint trobem són:

1. Els intents d'instaurar la por a través de les actuacions del cossos repressius policials.

2. La manipulació de la informació pels mitjans de desinformació en un intent de mostrar als botxins com a víctimes i desacreditant les lluites col·lectives.

3. La utilització de les diferents legislacions per enfortir les persecucions penals de la dissidència

4. Finalment la presó, com a mitja últim per segrestar les veus de totes aquelles persones que no tenen cabuda al seu món.

Per això continuarem lluiten de totes les maneres que considerem oportunes per exigir l'absolució i retirada de càrrecs a casos com: les detingudes del Forat de la Vergonya, les encausades en les cremades de fotografies del rei, els buseros represaliats, la Nuria Pórtulas, les desobedients a les penes-multa, les resistents al Pla Caufec, l'Alfons antikubotan, els estudiants expedientats contra el pla Bolonya, detingudes per solidaritzar-se amb la revolta grega, etc.

Alhora, també volem fer especial menció a totes aquelles persones que encara resten preses i no han deixat de denunciar i de lluitar des de dintre dels murs. Persones com l'Amadeu, en Joaquín o en Manuel Pinteño que els volen mantenir empresonats tot i haver complert les seves condemnes. Persones com en Franki, que va ser amonestat per donar suport públicament a l'Amadeu a la seva anterior vaga de fam. Persones com en Zigor, la Laura, en Diego i la resta de presos polítics catalans.

Per tots i totes elles aquí estem!

Per la llibertat, contra la repressió!

màxima difusió!