dijous, 5 de novembre del 2009

Crònica de l'acte en suport a l'Amadeu Casellas



El passat dijous 29 d'octubre a les 12:30, unes 40-50 persones vam assistir a l'acte informatiu i simbòlic per recolzar l'Amadeu Casellas i totes les preses llibertàries, a la Facultat del Raval de la Universitat de Barcelona.

Un company del grup de suport a l'Amadeu ens va explicar la història i la situació actual de l'Amadeu després de la vaga. En el mateix moment de l'acte, es va desplegar una pancarta des del terrat de la facultat on es podia llegir: "La repressió no ens atura, Llibertat Amadeu".

En acabar la xerrada, es va petar una traca sota les cares dels principals responsables de la situació d'Amadeu i es va donar per finalitzat l'acte cridant consignes a favor de la llibertat del company pres.

Amb aquest acte, hem volgut recordar l'Amadeu, ja que, tot i haver deixat la vaga de fam de 100 dies, la seva situació segueix igual i creiem que el recolzament al carrer és bàsic perquè puguem aconseguir el seu alliberament. D'altra banda, també hem volgut enrecordar-nos de totes les preses polítiques llibertàries que segueixen empresonades per intentar construir un món més just.

Assemblea Llibertària de la UB - FEL
www.fel-web.org/ubraval