dimecres, 7 de gener de 2009

COMUNICAT D'AMADEU CASELLAS

Aquests dies estem veient com companys/es anarquistes estan lluitant contra el poder a Grècia. Primer, la policia va assassinar un jove de setze anys, i com a resposta per aquests fets, i perquè la joventut de Grècia està cansada de la globalització, que ha tocat fons, i els joves de Grècia no tenen futur, ha esclatat una revolució que s'estén a altres països, com ara Espanya, on la crisi està efectant milers i milers de treballadors. Multinacionals com Nissan, Sony, Seat, Renault i taltes altres, que s'han enriquit amb l'explotació dels treballadors i treballadores, ara no volen perdre aquesta riquesa i fan el que els resulta més fàcil: acomiadar la gent, sense que els importin les famílies que es queden al carrer, sense res.

Hem vist com els grans sindicats (UGT, CCOO) no fan res, perque estan sotmesos als grans partits politics i, per tant, són parcials.

Aquí, i recolzant els/les de Grècia, hi ha recolzaments solidaris a Barcelona, a Madrid i a alguna altra ciutat. Està clar que la globalització no ha funcionat, sinó ben al contrari: ha tocat fons a nivell internacional. És per això que crec que des de tots els sectors ens hem de plantejar què és el que volem.

I el que volem és l'autogestió sense amos, sense poders que ens explotin. Ara és el moment de l'anarcosindicalisme. És l'hora que els anarquistes i els antisistema facin pinya, juntament amb la CNT; és l'hora que es facin assembees i que ens plantegem com autogestionar-nos, amb cooperatives que poden anar des de la construcció fins a l'alimentació, passant per escoles anarquistes. És el nostre moment, i no el podem perdre: és l'hora del canvi, i aquest canvi només depèn de nosaltres.

NI DÉU, NI PÀTRIA, NI AMO
SALUT I ANARQUIA!
C.P. Brians 2, 15 de desembre de 2008

Amadeu Casellas Ramon

En estos días estamos viendo como compañerxs anarquistas están luchando contra el poder en Grecia, primero la policia asesinó a un joven de 16 años, y en respuesta por estos hechos y porque la juventud de Grecia está cansada de la globalización, que ha tocado fondo y los jovenes de Grecia no tienen futuro, por eso ha estallado una revolución que se extiende a otros paises como España, en el que la crisis está afectando a miles y miles de trabajadores, multinacionales como Nissan, Sony, Seat, Renault y tantas más, se han enriquecido con la explotación de lxs trabajadorxs y ahora no quieren perder esa riqueza y lo más fácil es el despido, sin importarles las familias que se quedan en la calle y sin nada.

Hemos visto como los grandes sindicatos UGT y CC.OO., no estan haciendo nada porque están sujetos a los grandes partidos políticos y por lo tanto son parciales.


Aquí en España y en apoyo a lxs de Grecia, hay apoyos solidarios en Barcelona, Madrid y en alguna ciudad más, está claro que la globalización no ha funcionado sino todo lo contrario, ha tocado fondo a nivel internacional por lo que creo que desde todos los sectores tenemos que plantearnos que es lo que queremos

Y lo que queremos es la autogestión sin amos, sin poderes que nos exploten.
Ahora es el momento del anarcosindicalismo, es la hora de que los anarquistas y los que son antisistema hagan piña junto a la CNT, se hagan asambleas y se plantee como autogestionarse con cooperatrivas que pueden ir desde la construcción hasta la alimentación pasando por escuelas anarquistas. Es nuestro momento y no lo podemos perder, es la hora del cambio y este solo depende de nosotros.

NI DIOS, NI PATRIA , NI AMO
¡SALUD Y ANARQUIA!
C.P. CAN BRIANS 2, 15/12/2008
Amadeu Casellas Ramón