dimecres, 29 d’octubre del 2008

Model de recollida de signatures per fer arribar als Col.legis d'advocats de Barcelona, Lleida i Terrassa

Col·legi d’advocats de Barcelona
Mallorca, 283
08037
BARCELONA
Tel.93.496.18.80
Fax.93.487.15.89
icab@icab.es


Col.legi d’Advocats de Lleida:
Pl. Sant Joan, 6-8, 1r -25007
Tel.973.23.80.07
Fax.973.23.03.76
col.legi@advocatslleida.org



Col.legi d’Advocats de Terrassa:
Gabriel Querol, 21-23, baixos - 08221
Tel.937.801.366
Fax.937.330.667
secretaria@icater.org



Les persones sotasignants, davant de la

Nova ofensiva dels carcellers del mòdul penitenciari de l'Hospital de Terrassa en el cas d'Amadeu Casellas i sabedors que, si abans van fer la guerra bruta contra el propi Amadeu, familiars, amics i amigues i solidàri@s, ara van contra els advocats, Diana Reig i Francesc Arnau,

EXPOSEM:

1. Ara acusen l'advocada i 'advocat d'Amadeu d'intentar entrar-li una pancarta durant la darrera visita que van fer a aquest centre, el dia després que abandonés la vaga de fam. També els acusen d'haver emprat un to desafiant i molt desagradable envers els "professionals" d'aquest centre. Aquesta acusació, que arriba a través dels Col.legis d'Advocats de Lleida, Barcelona i Terrassa (que suposadamewnt defensen les advocades i els advocats) pot acabar en una sanció d'inhabilitació per a l'exercici professional.

2. Remarquem que, malgrat que aquesta acusació és absolutament falsa, les advocades i advocats tenen el dret d'informar les persones que defensen de tot el que faci referència al seu cas, i d'aportar tota mena de documents, fins i tot una pancarta. I que, per descomptat, tenen dret a posar mala cara davant de les provocacions constants de les carcelleres i els carcellers.

3. Aquesta iniciativa per part del Director de l'Hospital Peniteciari de Terrassa, a instància del Cap de Servei, és un atac directe a l'entorn d'Amadeu Casellas, com a resposta a la vaga de fam i al suport social aconseguit al carrer durant aquest estiu. No oblidem que, a l'entorn carcerari, hi treballen sectors d'allò més feixistes i reaccionaris. En concret, en aquest mòdul hospitalari ja són diverses les denúncies interposades pel tracte denigrant de les carcelleres i carcellers envers les preses i presos i la gent que els visita.

4. Aquesta nova agressió contra l'advocada i l'advocat s'inscriu dins d'un context general de repressió. Han prohibit les comunicacions amb l'Amadeu de persones concretes, estan impedint l'entrada d'una doctora de confiança, estan denunciant per fets falsos la gent solidària, i ja han sancionat el company Franki, a qui han restringit sortides i permisos, i a qui amenacen de retirar el tercer grau.

CONCLOEM:

No podem permetre que aquesta gentussa impedeixi a les advocades i advocats fer la seva feina. D'entrada, perquè són les nostres armes legals indispensables contra els atacs del Sistema; i també perquè les seves pròpies lleis reconeixen el dret a l'exercici lliure de l'advocacia, i hi estan posant traves.

DEMANEM:

Que aquest Col.legi d’Advocats mantingui la seva independència de criteri davant d’aquests fets, i coneixedors com som de l’honestedat professional i humana del col.legiat i la col.legiada afectats, els defensi adequadament.

Per la qual cosa, reclamem l’arxivament d’aquest afer administratiu, sense més tràmits.

2 comentaris:

sabel ha dit...

Val la pena lluitar per defensar la veritat i honradesa.
Que torni alla on faci mes falta.
Endavant!

sabel ha dit...

Val la pena seguir lluitant perque resplendeixi la veritat.
Endavant!